top of page

INSCHRIJVING KIND

Belangrijke info voor de inschrijving

 • Op welk niveau kan jouw kind starten?

 • Op de eerste lesdag worden de deelnemers beoordeeld om na te gaan of ze voldoen aan de voorwaarden. Op deze dag zijn nog wijzigingen in niveaus mogelijk.

 • Onder ‘Meer info’ bij de inschrijving op de wachtlijst kan je informatie geven die relevant kan zijn voor onze organisatie.
   

 • SOCIAAL TARIEF: Heb je een verhoogde tegemoetkoming? (VIPO of VT-statuut)Vul dan je Paspartoekaartnummer in bij de inschrijving op de wachtlijst onder 'Meer info' voor nazicht van de deelnameprijs.

WACHTLIJST

Bij inschrijving geef je het trainingsniveau op.  Je zal geregistreerd worden op de wachtlijst. Wanneer er plaats beschikbaar is ontvang je een mailtje voor effectieve inschrijving. U kiest dan de locatie, dag en uur.

Inschrijving Aquafun

COMMUNICATIE NA REGISTRATIE

 • Aanmelden
  Nadat je jezelf of jouw kind hebt aangemeld op onze wachtlijst, dien je verder geen stappen te ondernemen. Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor een effectieve inschrijving.

 • Inschrijven
  Wanneer er plaats beschikbaar komt, dan ontvangt u een mailtje voor de effectieve inschrijving. Na deze inschrijving ontvangt u opnieuw een email met bevestiging van deelname.

  Let op:
  -Na inschrijving op de wachtlijst ontvang je een e-mail met bevestiging van deelname en instructies i.v.m. betaling. (geen betaling = geen deelname). Na betaling is de inschrijving definitief.

  -Eens de lessenreeks van start is gegaan, worden er geen terugbetalingen meer uitgevoerd. 
  Nieuwe leden hebben het recht om hun lessenreeks te annuleren na de 1ste les. Zij ontvangen hun lidgeld (minus verzekeringskosten (10€) en de eerste les. 

  -Ongeveer twee weken voor de start van de lessenreeks ontvang je alle info omtrent tijdstip van deelname, praktische richtlijnen…

bottom of page